Inner - Flow
(Nieuw) Begin!
Dit bied ik aan
Tarieven
Flow-armband
Nieuws & Data
Over mij
Contact
Links
Wat is Jassentechniek?
Voor wie is het?
Wat kun je verwachten?
Praktijk voor Energetische Coaching
Wat is Jassentechniek?

 
De Jassentechniek is een energetische behandelingsmethode die je in combinatie met coaching in staat stelt om in een korte tijd een enorme hoeveelheid ballast - lees jassen - los te laten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke angsten, negatieve  overtuigingen, patronen en onverwerkte traumatische ervaringen. 

De naam Jassentechniek is ontstaan doordat Hans de Waard (ontwikkelaar Jassentechniek) ons fysieke lichaam vergeleek met een kapstok, waaraan onze ballast in de vorm van jassen hangt. Elk met een eigen naam, zoals een verbindingenjas, traumajas, projectiejas en ga zo maar door. Wanneer er teveel jassen aan een kapstok hangen, zie je de kapstok niet meer. Door deze ballast bij je te verwijderen, kom jij weer tevoorschijn (de kapstok) en je zie weer wie je echt bent, wat bij je past en wat je daadwerkelijk voedt in het leven.

Zonder ballast kun je beter bij je gevoel komen en al datgene loslaten waaraan je je zo krampachtig hebt vastgehouden. Wanneer je loslaat kom je als het ware in "de natuurlijke Flow " van het leven terecht. Dan kan het leven jou laten zien wie je bent en wat bij je past. Het enige wat je "in de Flow " hoeft te doen is je positieve gevoel volgen. 
 

De Jassentechniek is een snel groeiende behandelmethode  passend in deze tijd, waarin mensen weer dichter bij hun gevoel willen komen en snel resultaat willen zien. Het kost minder moeite dan je verwacht om het belastende verleden los te laten!

-Hans de Waard-


Note: Raadpleeg altijd eerst een arts bij fysieke en/of psychische klachten.